HUWELIJK XENIA & BRICE

Hij deed haar een intiem en romantisch aanzoek tijdens hun één jaar durend avontuur in Burkina Faso. Daar was het zo warm. Eén jaar later trouwden Xenia en Brice op een al net zo romantische manier: omringd door hun geliefden, in een prachtige kerk en daarna feest in de mistige, koude, vochtige heuvels van Francorchamps.

XENIA+BRICE (6)XENIA+BRICE (4)XENIA+BRICE (8)XENIA+BRICE (7)XENIA+BRICE (11)XENIA+BRICE (25)XENIA+BRICE (20)XENIA+BRICE (15)XENIA+BRICE (18)XENIA+BRICE (33)XENIA+BRICE (35)XENIA+BRICE (41)XENIA+BRICE (45)XENIA+BRICE (57)XENIA+BRICE (62)XENIA+BRICE (73)XENIA+BRICE (99)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s