PAULENKA + FOTOBOEK GRETE & GERT

Het is zover! Vanaf vandaag heet mijn fotoverhalenbedrijfje ‘Paulenka | fotoverhalen & illustratie’. Het leek me al een tijdje een goed idee om van ‘Paulien de Graaff | fotoverhalen & illustratie’ over te schakelen naar iets speelser en korter. Iets dat lekker bekt.

Met enkele schetsblaadjes en mijn tekentablet (ik gebruik eentje van Wacom) in de aanslag, ging ik aan het ontwerpen.

Paulenka klein

Mijn liefde voor tekenen, mooie letters en de natuur komen samen in dit decoratief en toch eenvoudig logo.

Grete en Gert waren de aller eersten die een blik op het nieuwe logo en de bijhorende “branding”/accessoires konden werpen.

GG1 kleinGG2 kleinGG3 klein

Misschien ontdekte je ‘Paulenka’ al eerder, op de pagina van mijn illustraties (hier). Nu gebruik ik de naam dus voor de verzameling van mijn fotografie Γ©n voor de tekeningen die ik (soms in opdracht) maak. Wel zo makkelijk!

Waar de naam ‘Paulenka’ vandaan komt? Dat kom je een andere keer nog te weten…

floral-botanicals(3)-5

2 thoughts on “PAULENKA + FOTOBOEK GRETE & GERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s