MAUREEN + PIETER

Na de verlovingssessie met Maureen, Pieter, Witte Kip en Rosse Kip wist ik het wel zeker: Later wil ik in mijn tuin óók kippen houden. Dat hij en zij gigantische lieverds zijn (bewijs: gepersonaliseerde eitjes; met slechts vier uur slaap achter de rug tóch dolenthousiast die kippenren in), was van in het begin al duidelijk. Kijk maar.

maureenpieter_53 maureenpieter_54 maureenpieter_46 maureenpieter_1 maureenpieter_16 maureenpieter_9 maureenpieter_18 maureenpieter_24 maureenpieter_23 maureenpieter_2 maureenpieter_40 maureenpieter_38 maureenpieter_28 maureenpieter_47 maureenpieter_33 maureenpieter_29 maureenpieter_12 maureenpieter_43 maureenpieter_44 maureenpieter_25 maureenpieter_49 maureenpieter_6 maureenpieter-goed_1maureenpieter_52

floral-botanicals(3)-5

Bewaren

2 thoughts on “MAUREEN + PIETER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s