ILLUSTRATIE

PEOPLE. ANIMALS. PLACES. PIZZA.

Hoi daar! Super-duper leuk dat je ook dit kleine stukje op mijn website (maar wel een prrrreeeetty big part of my life) ontdekt hebt! Yep. Behalve al fotograferend breng ik mijn dagen ook al tekenend door, en dan nog het allerliefst voor “gewone” mensen (met een snuifje raar), zoals jij en ik. Voor kleine ondernemers met groot talent. Of gewoon voor mezelf.

Stuur een foto (hoe groter, hoe beter) naar hallopaulenka@gmail.com en vertel me jouw verhaal. Zodra ik je betaling ontvangen heb, ga ik aan de slag om van jouw foto een prachtige, met de hand getekende versie te maken.

Zoek je nog een leuke illustratie voor jouw project, en vind je mijn stijl wel leuk? Schrijf me er Γ‘lles over in een mail, want ik zou dolgraag met je samenwerken!

Scroll verder omlaag om meer over mijn werkwijze en prijzen te lezen.

mams en paps, in belachelijk knappe outfits die waarschijnlijk nooit meer het daglicht zullen zien // je BFF en jij, in belachelijke outfits die eigenlijk nooit het daglicht hadden mogen zien // je Duitse herder tijdens een prachtige wandeltocht in het bos // je favoriete plekje in huis //Β  de beste artisanale pizza die je ooit al at // het strand waar je met je billen in het witste zand ooit zat //

 

 

INVESTERING

 

De prijzen voor zo’n getekende herinnering starten bij €95.

 

+ digitale illustratie
+ gedrukte illustratie (A5 formaat)
+ verzending binnen drie weken na betaling
+ inclusief BTW

 

HOE WERKT HET?

 

Kies een moment, persoon, dier of plaats voor jouw illustratie.

 

Stuur me een mail via hallopaulenka@gmail.com en voeg als bijlage je foto toe.

 

Laat me weten of je een illustratie met twee kleuren, of eentje in full color wenst. In geval van het eerste mag je je voorkeur erbij vermelden.

 

Zodra jij met de offerte en het contract akkoord gaat, en zodra ik je betaling ontvangen heb, ga ik aan de slag.

 

Je illustratie is klaar binnen drie weken (soms sneller, afhankelijk van het aantal details) en komt dan als digitale Γ©n gedrukte versie jouw richting uit.

 

(PS: klik hier en lees meer over mij)