mijn echte naam is paulien,

en samen met mijn lieve vriend Jo, gekke hond Nestor en twee vrolijke kippen woon ik in een leuk, oud(erwets) huis in het groene Kessel-Lo. Het gelukkigst ben ik wanneer ik aan het tekenen, lezen, creëren, wandelen of pizza eten ben.

Als huwelijksfotografe ben ik rustig en gefocust. Mijn stijl is tijdloos, naturel, filmisch, documentair, poëtisch. Mijn focus ligt grotendeels op het fotograferen van het ongeplande, het onvoorspelbare, de imperfectie, het organische. Ik fotografeer jullie het allerliefst zoals jullie zijn, zonder veel poseren of ensceneren.

 

// op 30 april werd ik 28, maar in mijn hoofd ben ik 20. Zó niet klaar om volwassen te worden…

// sinds juli 2017 ben ik vegetariër.

// ik ben een stukje Oekraïense (mijn grootvader noemde me Paulenka), maar mijn Japans is beduidend beter.

 

Meet the little fam

Nestor

Deze vijfjarige zwarte Spanjaard adopteerden we bij het asiel Arca Noah in Málaga toen hij nog een pup was. We hebben geen idee welke mix van rassen hij is, maar hij is een geweldig leuk menneke!

Jo

Jo vond me op het internet en nu zijn we al acht jaar een duo. We zijn allebei van het introverte type (en bovendien complete weirdo's) en begrijpen/kennen mekaar door en door. Ik bewonder hem om zijn intelligentie (hij is gepassioneerd software developer) en om zijn rustige karakter.
Maar hij laat wel veel scheetjes (hihi, sorry poepie).

Babs & Loesje

Onze hennetjes. Ze verruilden hun leven in een overvolle, daglichtloze stal voor eentje in onze paradijselijk groene tuin.
Fun fact #1: De dametjes volgen ons overal!
Fun fact #2: Loesje legde haar allereerste ei op Pasen!

↓ STALK ME OP INSTAGRAM ↓