INVESTERING

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Op jullie trouwdag breng ik geen kilo's wegende rugzak vol cameramateriaal mee, en verwacht zeker geen luidruchtige fotografe die naar jullie roept wat jullie moeten doen of hoe jullie moeten zijn. Van geposeerde groepsfoto's aan de lopende band ben ik geen fan (al zorgen we zeker voor enkele familiefoto's, als je dat wenst), en ik fotografeer veel liever 3/4 leeggedronken wijnglazen tussen vuile borden met enkele etensresten dan een onaangeraakte Pinterest-styling. Bruiden die hun sleep/jurk de grond laten raken (en dus een beetje vuil durven laten worden) zijn mijn lievelingsbruiden, en mijn favoriete mensen zijn diegenen die zich niet schamen om hun dubbele kin of een occasioneel verveeld gezicht.

Boek me niet opdat ik jullie er mooier uit kan laten zien dan jullie zijn, en boek me niet om een betere versie van jullie feest op foto te laten zetten.

Boek me opdat ik jullie trouwdag exact kan fotograferen zoals die eruitzag. Vertrouw me, zodat ik jullie exact kan fotograferen zoals jullie zijn, en exact zoals jullie je voelden.

BOEKINGEN 2019 + ...

Hoi daar, echt geweldig leuk dat je bij mij terechtkwam tijdens jullie zoektocht naar een (trouw)fotograaf! Alleen… je bent nét te laat :'( In september heb ik besloten het fotograferen een tijd op pauze te zetten en andere artistieke dromen na te jagen. Tweeduizend negentien was voor mij een mengelmoes van geluk en frustratie; ik ontmoette en fotografeerde de áller-áller-ALLERLIEFSTE koppels, maar ik worstel(de) tegelijkertijd met een vervelend gezondheidsprobleem. Dat laatste én mijn verlangen naar een leven met meer tekenen, leidden na vele maanden twijfelen naar dit besluit.
 
Wat ik dan wel van plan ben? Volg mijn teken-avontuur gerust mee op instagram: paulenkadraws
 
xx Paulien

PORTRETSESSIE

jij alleen of met zijn tweetjes

1 tot 4 uur fotograferen op locatie, tijdens een door jullie gekozen activiteit (thuis of elders) // Een kleine preview binnen drie dagen na de fotosessie // Sfeervolle nabewerking van een selectie van 25 tot 100 beelden // Een blogpost over ons avontuur op mijn website

Vanaf €350 voor 1 uur

ELOPEMENT

stiekem trouwen
Prijs op aanvraag

INTIEM VIEREN

maximum 30 gasten
Vanaf €1200 voor 3 uur
BEKIJK MIJN BUCKET LIST